…δεν κατάφερα να το προσπεράσω

Δεν γράφω πολλά, δεν λέω πολλά μα αυτό το ποστ δεν κατάφερα να το προσπεράσω. Στα σχόλια ειδα να γίνεται ενας ομαδικος βιασμός σε μια “κυριούλλα” και μάλιστα πιο ειδικευμένα απο έναν άντρα που δουλεύει για τη δικαιοσύνη (“ΜΑΣ λέει”, λες και καθόμαστε ΑΠΟ ΚΑΤΩ από το “ἐδρανό” του) για 25 χρόνια και δειχνει το σεβασμό που έχει σε αυτες τις διαδικασίες με το βάζει μεσα σε “” το “αποφασεις” και που μάλιστα (ΜΑΣ λέει, μάλλον πίνωντας τον πρωινό καφέ του) “αύτό” κάθε μέρα γίνεται(!!!!). Το ποστ γράφει με γλαφυρότητα το αισχος του πως αντιμετωπίζεται ο βιασμός (σε αυτη τη περιπτωση ομαδικός!) της γυναικας στον 21ο αιώνα (!!!!) σε μια ευρωπαικη χωρα απο το σύστημα της δικαιοσύνης και πως τα μιντια “καλύπτουν” αυτά τα γεγονότα και η δε γυναικα/άνθρωπος που το γραφει ΑΥΤΟ το ποστ, που και η ιδια δουλευει στο άλλο τρανό σύστημα της πατριαρχίας (κατά τα άλλα “παιδειας και πολιτισμού”), λαμβάνει μέρος με τόση ευκολία στο “χαίδεμα αυτου του αντρικου…εγωισμού” του…άντρα αυτου, αντί να σταθει στο ύψος της δικης της αρχικης έκφρασης. Επίσης θα ηθελα να πω δημόσια το “Συγχαρητήρια” στον Christos Makasis που ειναι ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ από ολες τις ἁντιδράσεις που ειδα εδω, επειδη όντως διάβασε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ τα πράγματα.

Eliza Christoforou

Δικαιολογητικά απόφασης για μείωση της ποινής σε καταδικασθέντες για ομαδικό βιασμό:
1. «Δεν χρησιμοποιήθηκε υπέρμετρη βία για τον εξαναγκασμό του θύματος αλλά μόνο εκφοβισμός και ένα χαστούκι». 2. «Δεν χρησιμοποιήθηκε οποιοδήποτε όπλο». 3. «Το θύμα υποβλήθηκε σε επιπρόσθετες σεξουαλικές προσβολές και είχε δυσμενή, αλλά όχι ιδιαίτερα σοβαρά ψυχολογικά αποτελέσματα». 4. «Το θύμα δεν είναι ούτε μεγάλης, ούτε πολύ μικρής ηλικίας».

-Αυτά δεν τα επικαλείται ο δικηγόρος των δραστών αλλά οι δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου ώστε να μειώσουν την ποινή από δώδεκα σε δέκα χρόνια.
-Είναι περιττό να ρωτήσουμε αν υπήρχε και γυναίκα ανάμεσα στους δικαστές.
-Σύμφωνα με τα πιο πάνω θα μπορούσαν να εξαχθούν τα εξής: α) ο καθένας μπορεί να βιάζει φτάνει η βία να ασκείται με το μαλακό.. ένα χαστούκι και εκφοβισμός είναι μέσα στα επιτρεπόμενα πλαίσια. β) Μην παίρνετε όπλα μαζί σας, είναι πιο εύκολο απ’ ότι νομίζετε, γ) Κατά βάθος μπορεί και να αρέσει στο θύμα, αφού οι επιπρόσθετες σεξουαλικές προσβολές επιφέρουν δυσμενή, αλλά όχι ιδιαίτερα σοβαρά ψυχολογικά αποτελέσματα. δ) Όταν η γυναίκα δεν είναι ούτε μεγάλης ούτε πολύ μικρής ηλικίας, μάλλον της κάνετε και χάρη…
-Αυτά δεν τα επικαλείται το Ανώτατο δικαστήριο μιας τριτοκοσμικής χώρας αλλά οι δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Κύπρου (μας).

– Ο δημοσιογράφος που ωρύεται για τα πιο πάνω και τα χώνει κανονικά στους δικαστές και το σεξιστικό κατεστημένο, στο τέλος εντελώς στερεοτυπικά, απλώς τους ξεπερνά αφού (για να προλάβει κακεντρεχή και ανόητα σχόλια) ξεκαθαρίζει πως το θύμα δεν είναι πόρνη αλλά μονογαμική σύζυγος…

Έλεος..

– See more at: http://www.philenews.com/…/oi-sofoi-dikastes-i-koini-logiki…

.

Jul 17, 2016 9:09 AM

.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Ἄνευ κατηγορίας ἀπὸ τὸν/τὴν awnidea. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Care to comment ?

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...